Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Kulisszák mögötti felvételek jelentek meg Szoboszlaiék kupagyőzelméről

Újabb és újabb extra felvételek látnak napvilágot Szoboszlaiék Dominikék angol kupagyőzelméről, ami továbbra is nagy ovációt kap a médiában.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik nem lehetett ott a döntőben a Chelsea ellen a sérülése miatt, ahogyan Salah és Nunez sem. Ennek ellenére a Liverpool megnyerte a Ligakupát, igaz, drámai körülmények között Van Dijk utolsó pillanatos fejes góljával, ami szó szerint aranyat ért, és ennyire talán még nem örült gólnak, mint vasárnap.

A Liverpool összességében megérdemelten nyerte meg a Ligakupát, keményen harcolt, és kiváló játékot játszott, ahogyan a Chelsea is. Más kérdés, ha Szoboszlai is pályán van, valószínűleg ez egy simább döntő lett volna. Ugyanakkor mint mindig, a végeredmény számít, ami szerint a Liverpool nyert, és hajthatnak a következő trófeára.

Klopp szintén nagy elismeréssel adózott a csapata előtt, akik között sok a fiatal. Ennek hála egy több mint erős keretet ad majd át az utódjának, aki jó eséllyel Xabi Alonso, a Bayer Leverkusen edzője lesz. Alonso a hírek szerint abszolúte nyitott lehet a váltásra, de jelenleg csak arra koncentrál, hogy megnyerje a Bundesligát.

Szoboszlaiék nagy ünnepséget rendeztek a döntőt követően, mindenki ide-oda rohangált boldogságában. Nagyszerű pillanatokat rögzítettek, melynek kapcsán kiadtak egy 30 perces kulisszák mögötti videót. Többek között Szoboszlai is feltűnik benne, aki szintén magához ölelhette a Ligakupát, ami az első számára.