Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Így buliztak az öltözőben Szoboszlaiék a kupagyőzelem után a Wembley-ben (videó)

Mindenkik nagyon jól érezte magát, Szoboszlai Dominik is ott volt az ünnepléskor, abszolúte megérdemelten lett övék a trófea.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy Szoboszlai Dominik kupát nyerjen a Liverpoollal, gyakorlatilag az első adandó alkalommal kihasználta ezt a lehetőséget. Ugyan végül nem léphetett pályára a fináléban a sérülése miatt, nagyon is sokat tett hozzá ahhoz, hogy ott legyenek a döntőben.

Ha már ott voltak, nyertek is, bár a vártnál szorosabb volt a döntő. Az utolsó pillanatokban dőlt el a trófea sorsa, amikor fejben már szinte mindenki a büntetőpárbajra készült, ami végül elmaradt, köszönhetően a csapatkapitány Van Dijk fejesének. A klasszis védő joggal érdemelte ki a meccs embere címét, nagyot játszott. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a finálé amiatt is volt ennyire szoros, mert Szoboszlai, Salah és Nunez sem léphetett pályára. Ha ők hárman ott vannak a pályán, valószínűleg még csak hosszabbításra sem kerül sor. A csapat így is elég erős volt ahhoz, hogy övék legyen a győzelem, amihez hatalmas kapusteljesítményre is szükség volt.

Mi pedig rendkívül büszkék lehetünk, hogy van egy olyan honfitársunk, aki a Liverpool alapembere, jövőbeni csapatkapitánya, és egyúttal a Premier League egyik legjobbja, akiből világsztár válhat. Napról napra egyre közelebb kerül ehhez, és természetesen Dom is magához ölelhette a trófeát az öltözőben.

Nagy partit csináltak odabent a Liverpool játékosai, régóta vártak erre a pillanatra. Többen táncolni kezdtek, szólt a zene, ömlött a pezsgőt, abszolúte megérdemlik a kisebb pihenést, majd készülhetnek a következő megmérettetésre, bár ezek a napok egyértelműen győzelmi hangulatban fognak telni.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.