Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Az első fotó Szoboszlai Dominikről az angol Ligakupával a kezében az öltözőből

Szoboszlai Dominik a Wembley öltözőjéből jelentkezett be a megnyert Ligakupa-döntőt követően, aminek ő is részese.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bizakodhattunk, hogy Szoboszlai Dominik legalább csereként pályára léphet vasárnap délután a Chelsea ellen a Ligakupa döntőjében. Az utolsó pillanatokra maradt a döntés, ám végül Dominiket nem jelölték a kezdőben, ahogyan a cserék közé sem. A legfrissebb interjújában arról is beszélt, milyen érzések kavarognak benne, amikor épp nem játszhat.

Hiába nem volt a pályán a drámai döntőben, amit a Liverpool egy utolsó pillanatokban szerzett góllal nyert meg, abszolúte kivette a részét a menetelésből. Sokan már most az egyik, ha nem a legfontosabb játékosnak tartják a Liverpoolnál. Óriási jövő előtt áll a magyar válogatott csapatkapitánya, aki ugyan nem játszhatott a döntőn, ott volt a többiekkel a lelátón. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Salah és Nunez sem játszott, máskülönben a nagy trióval valószínűleg sokkal hamarabb lezárják a kérdést a Chelsea ellen. Dominik is magához ölelhette a kupát, ami az első számára Angliában, és erre a pillanatra mindig emlékezni fog. Az öltözőben készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg. Gratulálunk Dom, csak így tovább!