Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Hivatalos: Szoboszlai nem játszik a Ligakupa döntőjében a Chelsea ellen

A Liverpool hivatalosan is bejelentette a kezdőcsapatát a Chelsea elleni Ligakupa döntőre, így kiderült, Szoboszlai Dominik ott lehet-e a pályán.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool nagy erővel halad afelé, hogy megnyerje a bajnokságot és újabb trófeákat szerezzen. Soha ezelőtt senkinek nem sikerült négy nagy címmel befejeznie a szezont Angliában, és sorsszerű lenne, ha Kloppnak ez épp most jönne össze, mivel az idény végén elhagyja szeretett csapatát, mert egyszerűen elfáradt.

A bajnokságot vezetik, az FA-kupában és az Európa-ligában is versenyben vannak, míg a Ligakupában ma délután döntőt játszanak, amit a tv élőben közvetít. Nem lesz egyszerű dolga a Liverpoolnak, a bajnokságban sem, hiszen a Manchester City már csak 1 pontra van tőlük, de az Arsenal is csak kettőre. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Most azonban minden erejükkel arra koncentrálnak, hogy megnyerjék a döntőt a Ligakupában, ahol a Chelsea lesz az ellenfelük. Évek óta nem nyert mérkőzést a londoni gárda Szoboszlai Dominik csapata ellen, így egy döntős győzelem sok mindenért kárpótolhatná a Chelsea szurkolóit, akik bizakodóak.

A nagy meccs előtti napokban erősítette meg a Liverpool, hogy van esély Szoboszlai játékára, amiről azonban csak az utolsó pillanatokban hoztak döntést. A sérülése miatt egy ideje nem játszhatott a magyar válogatott csapatkapitánya, akit egyre többen tartanak a Liverpool egyik, ha nem a legfontosabb láncszemének.

Eljött hát az igazság pillanata, amikor a Liverpool ismertette a kezdőcsapatát, 1 órával a döntő előtt. Ez már egyértelmű választ adott arra, hogy Szoboszlai ott lehet a pályán élete első Ligakupa döntőjében vagy sem. Mint azt mindenki láthatja, Dominik a kispadon sincs ott, tehát nem fog játszani a mérkőzésen, valószínűleg nem akartak kockáztatni. Salah és Nunez szintén nincsenek ott, így a trió nélkül egyértelműen gyengébb a Liverpool a megszokottakhoz képest, amikor mindenki egészséges, és nincsenek eltiltottak.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.