Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
64,610 $

Már csak 1 pont a különbség a Manchester City és Szoboszlaiék között

A Manchester City hozta a kötelezőt a Bournemouth otthonában, így 1 pontra csökkentették a hátrányukat a Liverpool mögött a második helyen.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United szerencséje elfogyott a mai napon, és lehetséges, hogy a vezetőségnél is betelik a pohár Ten Hag vezetése láttán. A Fulham elleni rendkívül gyenge játék és vereség ellenére is úgy nyilatkozott a holland, hogy a megfelelő irányban haladnak előre, ami aligha van így, látván a szenvedést a pályán.

Manchester másik felén sokkal jobb a helyzet, és ez gyakorlatilag azóta érzékelhető, hogy Sir Alex Ferguson visszavonult. Ten Hag az eddigi egyik legrosszabb megoldásnak tűnik, és sokan fogadnának arra, akár nagyobb összeggel is, hogy a következő szezont már nem vele kezdi meg az United, különösen azok után, hogy Tuchel is elérhetővé vált, aki a nagy bejelentés után nyert a Bayern Münchennel a Lipcse ellen. Soron kívül Irán meglépte, sorra lövi ki a rakétákat Izraelre

A Citynél Guardiola régóta biztos pont, és már csak 1 pontra vannak a Liverpooltól azok után, hogy ők is hozták a 26. meccsüket a szezonban. Foden találata döntött a 24. percben a Bournemouth otthonában, akik csak a 14. helyen állnak, és még mindig nem nyugodhatnak meg, mert szoros a bajnokság, bárki kieshet a mezőny utolsó felében.

A Liverpool vasárnap lép pályára, méghozzá a Chelsea ellen a Ligakupa döntőjében, és nem kizárt, hogy Szoboszlai Dominik ezen a mérkőzésen tér vissza. Az utolsó pillanatokban hoznak döntést arról, hogy a magyar sztár játszhat-e, van-e már olyan állapotban, hogy legalább a kispadról beállhasson és megszerezze az első kupáját Angliában.

Irán súlyos figyelmeztetést küldött az USA-nak, és ajánlatot tettek Izraelnek

Irán azt állítja, figyelmeztette az Egyesült Államok kormányát, miszerint célba veszik az amerikai támaszpontokat, ha támogatják Izraelt a válaszcsapásban.