Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Neymar visszatért a PSG-be, egy perc alatt ki is állították

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A brazil hiába ordítozott közvetlen közelről a bíróval, a helyzetén ez nem sokat segített.

Neymar is csatlakozott klubcsapatához, a PSG kötelékében pályára is lépett a Strasbourg ellen, ahol csapata 2-1-re győzött Kylian Mbappé 95. percben értékesített büntetőjével. A brazil öröme azonban nem lehetett felhőtlen.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Neymar ugyanis a 61. percben először még csak egy sárgát kapott, amiért kézzel arcon találta Adrien Thomassont, majd alig egy perccel később már a piros is villant, méghozzá egy buta szimulálás miatt.

Habár még némi ordítozással megpróbálta Clement Turpin játékvezetőt jobb belátásra bírni, ezzel már semmit nem ért el, Neymar számára innen már csupán az öltözőbe vezetett az út.

A brazil játékosnak ez volt az ötödik piros lapja azóta, hogy 2017-ben klubrekordot jelentő 222 millió euróért cserébe csatlakozott a párizsi alakulathoz – számolt be róla az ESPN.

A PSG az utolsó előtti helyezett ellen elért szűkös győzelemmel továbbra is magabiztosan vezeti a bajnokságot, azonban Neymar eltiltása miatt nem játszhat a következő fordulóban a második Lens ellen, ami már jobban aggaszthatja Galtier edzőt.