Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Nádai Anikó egyrészes fürdőruhában is az egyik legvonzóbb sztár

Az RTL sztárja több mint büszke lehet kétgyermekes édesanyaként, mert ezt a formát akár a 20 éves generáció is megirigyelheti.

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az emberek mindig zsörtölődnek valamin, és ez sok esetben van így a hírességek között, akiknek talán még nehezebb is az életük az állandó figyelem miatt. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, és ez különösen igaz, ha valaki édesanya.

Nőként nehezebb összehozni egy ideális formát, hiszen kritikusabbak önmagukkal szemben. Állandó nyomás alatt vannak a társadalom által, így fontos, hogy megtalálják azt a lelki nyugalmat, ami hatással van a megjelenésükre. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nádai Anikó megtalálhatta ezt a nyugalmat a párja mellett, akivel már családot is alapított. Remekül működik közöttük a kapcsolat, és láthatjuk, Anikó jobb formában van, mint valaha is volt korábban.

Le a kalappal előtte, kétgyermekes édesanyaként is olyan vonalai vannak, hogy leesik az ember álla. Egyszerűen fantasztikus, amit kihozott magából idén, teljesítvén ezzel az újévi fogadalmát, még 2024 előtt.

Bikiniben is nagyon vonzó, de az egyrészes fürdőruhák mintha még jobban állnának neki ezzel a sejtelmességgel. Szerencsés a párja, hogy egy ilyen nő mellett élheti az életét, akit sokan kedvelnek a közösségi médiában.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.