Mourinho megoldást kínál a Real Madrid égető problémájára

Fotó: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
not image

Borbély Fanni

2021. október 3. - 11:54

A Roma újdonsült edzője július 1-jei érkezése óta számos új arcot hozott az öltözőbe, és tagadhatatlan, hogy nem áll rosszul. José Mourinho jó szezonkezdetet tudhat maga mögött az olasz klub élén.

Így a többek között a Tottenham, a Madrid és az Inter korábbi edzője szeretné tovább erősíteni a csapatot, és az egyik leghátrányosabban érintett pozíció a balhátvéd posztja, miután hosszú időre elvesztette egyik legjobbját, Leonardo Spinazzolát. Az olasz a tavalyi Európa-bajnokság egyik szenzációja volt annak ellenére, hogy a torna negyeddöntőjében súlyos sérülést szenvedett, a Belgium elleni mérkőzésen.

A portugál edző ezért úgy döntött, hogy nekilát a munkának, és keres egy elismert balhátvédet, aki segít fenntartani a szenzációs teljesítményt. Nicolò Schira olasz újságíró szerint Mourinho maga döntött úgy, hogy felveszi a kapcsolatot az esélyes játékossal, aki pedig nem más, mint Marcelo.

Érdemes megemlíteni, hogy Marcelo neve már a szezon elején is úgy hangzott el, mint az egyik átigazolható jelzővel ellátott játékos, de végül Ancelotti utasítására mégis úgy döntött, hogy továbbra is fehérben játszik. A 33 éves játékos helyzete a mai napig ugyanaz, mint tavaly nyáron volt, és ebbe beletartozik, hogy a játékos elégedetlen és csomagolni szeretne írja az El Nacional.