Clouds
21 Budapest
Dollár
357,98 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
443,38 Ft
Bitcoin
23,026 $

Spinazzola átesett a műtéten

Hordágyon viszik le a pályáról a megsérült olasz Leonardo Spinazzolát a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntõjének Belgium-Olaszország mérkõzésén Münchenben 2021. július 2-án. MTI/EPA/AP pool/Matthias Schrader
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az olasz válogatott Leonardo Spinazzola átesett a műtéten, miután a belgák elleni negyeddöntőben elért 2-1-es siker során súlyos sérülést szenvedett a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Az AS Roma a honlapján tette közzé játékosa bejegyzését, amint a kórházi ágyon fekve mosolyogva jelezte hüvelykujjával, hogy minden rendben. A 28 éves futballista bal lábának Achilles-inát hétfőn műtötték meg Finnországban, és mint Spinazzola írta, sikeres volt a beavatkozás.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

“A visszaszámlálás most kezdődik, hamarosan találkozunk” – zárta bizakodva a hátvéd.

Az MTI azt írja, a hátralévő mérkőzésen, vagy mérkőzéseken ezzel együtt sem számíthat rá az olasz válogatott, amely a keddi, londoni elődöntőben a spanyolokkal találkozik. A rómaiak balhátvédje a pénteki, müncheni találkozón rosszul lépett, arcát a kezébe temetve zokogott a sérülése után és azonnal cserét kért.