Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,435 $

Mikel Arteta kivételesen elégedett volt a játékvezetők munkájával

Azt mondta „nagyon jók” voltak a szombati mérkőzés játékvezetői.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az ESPN jelentése szerint Mikel Arteta nagyon jó kedvében volt az Arsenal szombati, Burnley elleni 3-1-es győzelmét követően, s amikor az újságírók megtalálták kérdéseikkel a meccs után, Arteta szórakozottan közölte, most kérdezzék meg a véleményét a játékvezetőkről:

„Kérem, kérdezzenek a VAR-ról, mert ma jó volt… Remélem, hogy a tévében azt mondom, hogy a játékvezetők olyan jók, és teljesen velük vagyok, és nagyon konstruktív vagyok.” Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az Arsenal játékosát, Fabio Vieirát a 83. percben leküldték a pályáról és Arteta meglepő módon még ezzel is egyetértett:

„A piros lappal pedig igen. Köszönöm, hogy megkérdezted. A VAR-nak igaza volt. A játékvezetőnek igaza volt. Igazán jó döntés.”

Mindez azért is meglepő, mert mint ismert, az Arsenal edzőjét masszív kritikák érték, amiért „abszolút szégyennek” bélyegezte a Premier League-ben a bíráskodás színvonalát, miután Anthony Gordon győztes gólját a Newcastle United ellen a múlt hétvégén Anthony Gordon három különböző VAR-ellenőrzés után hagyta helyben.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az Arsenal a múlt hétvégén nég egy közleményt is kiadott az ügyben, melyben leszögezték, a klub „teljes szívéből” támogatja Arteta bírálatát a játékvezetőkkel szemben a Newcastle-meccs után. Az észak-londoni klub a játékvezetők testületét (PGMOL) is kérte, hogy vizsgálják meg a bíráskodás színvonalát.