Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Metzker Viki ezzel a fenékvillantós képpel magasra tette a lécet

Fotó: Metzker Viktória/Instagram

Takács Petra

2021. május 13. - 22:59

A híres magyar DJ-t nem kell félteni, jobban pirítanak a képei, mint egy jó kenyérpirító, és ezt nehéz felülmúlni.

Egyre több ismerősünknél látjuk, hogy magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a nyári szezon miatt. Gyakorlatilag már beléptünk a nyár ajtaján, szóval nagyon kevés idő maradt, bár az időjárás még adhat némi időt, mint azt láthatjuk…

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Ez attól is függ, hogy kinek mik a céljai, hány kilótól szeretnének megszabadulni, mert nyilván normál körülmények között néhány hét alatt nem lehet behozni az elmúlt hónapok lemaradását. Lélekben Veletek vagyunk, nekünk sem volt könnyű otthon edzeni, de a termek már nyitva vannak.

Azok, akik a koronavírus tombolása ideje alatt sem álltak le, és keményen edzettek, most pláne nagyot villanthatnak, kiemelkedhetnek a sorból. A trendek alakulását is érdekes lesz látni, hogy milyen bikinik és kétrészes szereléseket fogunk látni.

Lassan sajtot lehet reszelni Tóth Andi hasán

Metkzer Viki sem hagyta el magát, rágyúrt a szezonra, hiszen részben a szakmája is „megköveteli”, hogy nagyon trendin, csinosan nézzen ki, bár tegyük gyorsan hozzá, hogy neki ezzel sosem volt gondja…

A legújabb képe is rendesen odapirított, és 8 óra alatt 16 ezer likeot kapott. Ez ugyancsak beszédes, akárcsak a poszt alatti kommentek. „Annyira kíváncsi lennék hányan nagyítottak rá a képedre.” – írta humorosan az egyik kommentelő.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.