Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Lassan sajtot lehet reszelni Tóth Andi hasán

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre inkább látszanak azok a bizonyos kockák, amikről oly sokan álmodnak, Tóth Andinak azonban már nem kell.

Igazi trenddé vált, hogy a nyárra az emberek többsége szeretne jól, vagy jobban kinézni. Nevezhetjük ezt hiúságnak is, de valójában sokkal inkább mentális kérdései vannak annak, hogy hogyan nézünk ki, mert ilyenkor sok minden átértékelődik bennünk.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Nem kell ezt igazán túlragozni, és különösebben azzal se foglalkozzunk, ha valaki emiatt megszól bennünket. Mindig az a legfontosabb, hogy hogyan érezzük magunkat legbelül, és ha ott rendben vagyunk, az a külsőben is meg fog látszódni.

Nyilván vannak kivételek, mert nem mindig lehet összekötni a kettőt, de valóban van kapcsolat a lélek és a test között. Noha Tóth Andi azt vallja magáról, hogy nincs túl jól odabent, és nem túlzottan boldog, a fizikai mivoltára nem panaszkodhat.

A Konyhafőnök: ezt már Rácz Jenő sem akarta elhinni

Persze így is találunk negatív kommenteket, miszerint vastag a combja, vagy a vádlija, és így tovább… Mindig furcsa ezeket a hozzászólásokat olvasni, hiszen a fiatal énekesnő messze átlagon felülien néz ki, és ezt most is láthatjuk.

Miközben egyre több tetoválás díszíti a testét, a kockák is láthatóbbak a hasán, ami a bokszedzések egyik jótékony hatása. Sokan szeretnének így kinézni, kritikák ide vagy oda… „Megtanítod nekem is hogy kell kockákat rajzolni a hasamra?” – kérdezte az egyik kommentelő.