Dollár
420,75 Ft
Euró
419,76 Ft
Font
482,37 Ft
Bitcoin
20,298 $

Menczer: „Felkészültünk Gyurcsány Ferencből, és nem kérjük, köszönjük”

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a baloldali ellenzéki pártok kormányellenes tüntetésén a Blaha Lujza téren 2016. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján. A „Mossuk le a gyalázatot!” „Emlékezés 1956 hőseire és tüntetés az európai Magyarországért” című rendezvényt magánszemélyek jelentették be, de azon ellenzéki politikai pártok vezetői is felszólalnak. MTI Fotó: Balogh Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 14. - 18:04

Menczer Tamás szerint Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette Magyarországot, többet nem kérnek belőle, miközben a magyar kormány azon dolgozik, hogy biztosítsa a gázellátást.

Menczer jelentette be, hogy már érkezik az extra gázmennyiség Oroszországból, miután Szijjártó Péter külügyminiszter megállapodást kötött a Gazprommal, így még nagyobb tartalékkal rendelkezhetünk a téli időszakra, a fűtési szezonra.

Természetesen Menczer is olvassa a híreket a sajtóban, melynek kapcsán egy igen hosszú üzenetben reagált. Gyurcsány Ferenc szintén téma volt, aki megállás nélkül készül, nohsa nagyon sokan vannak, akik a hatalom közelében nem akarják látni, mivel nem felejtették el neki a múltat.

„Az ellendrukkereknek – vagyis a gyurcsányistáknak és a függetlenobjektívül gyurcsányista sajtónak. Vannak, akiknek a magyar érdek nem fontos, nem volt az, és soha nem is lesz az. Ők nem változnak. A magyar energiaellátás, energiabiztonság alapvető érdek, de ez a baloldali ellendrukkereket nem érdekli.” – kezdte a bejegyzését Menczer.

„Ismerjük őket, megszoktuk. Ugyanezt csinálták, csinálják a bevándorlással és a koronavírussal kapcsolatban is. A magyar érdek helyett számukra mindig kizárólag a kormány támadása a fontos, káoszt és zűrzavart akarnak a politikai haszonszerzés reményében.

„Egy háború idején is. Ha a kétszínűségnek, a köpönyegforgatásnak és a hazugságnak lenne mértékegysége, az 1 gyurcsány lenne. Most azzal támadják a kormányt, hogy szerintük nem érkezik elég orosz gáz Magyarországra. Ők, akik az orosz gázt “elzárták” volna, a rezsicsökkentét megszüntetnék, és a világpiaci árakat “ráengednék” a magyar emberekre.

„Azonban a kormány a balodali ellendrukkereknek is garantálja a gázellátást, náluk is lesz fűtés télen. A Fidesszel az is jól jár, aki nem rá szavazott. Ugyanis van hosszú távú megállapodás Oroszországgal, és ez jelenti a magyar ellátás legnagyobb részét.”

„A leszerződött mennyiségen felül 700 millió köbméter beszerzéséről tárgyalt Szijjártó Péter Moszkvában, ennek eredménye, hogy már plusz mennyiségek érkeznek augusztusban a magyar tározókba a Török Áramlat vezetéken keresztül, a szeptemberi mennyiségeket jelenleg egyeztetjük, a plusz 700 millió köbméter beszerzése folyamatosan zajlik.”

„A baloldali ellendrukkerek támadták a Török Áramlat vezeték megépítését és a gázvásárlási megállapodás megkötését is, most meg azt támadják, hogy miért nem jön több orosz gáz. És közben Gyurcsány Ferenc “készül”, reggel, éjjel meg este. Végül is eddig “csak” egyszer tette tönkre morálisan, társadalmilag és gazdaságilag az országot. ”

„De ő készül. Az nem érdekli, hogy volt ez az elhanyagolható esemény, amit választásnak hívnak, és a magyar emberek “nem azt mondták, Feri!” A magyarok azt mondták, hogy mi már felkészültünk. Felkészültünk Gyurcsány Ferencből, és nem kérjük, köszönjük.”

„A függetlenobjektívek pedig reggelente, mielőtt megírnák az első kormányt támadó cikket, ránéznek a vezérükre, akinek ugyan kissé bizonytalan a nézése meg a járása is, de “készül.” Aztán rátekintenek a Jobbikra, ahol az “Enikő visszavág” című epizód zajlik, végül pedig megállapíthatják, hogy még mindig nincs élő ember, aki tudná, ki a Momentum elnöke, és ezek után újra belekapaszkodnak a klaviatúrába, és lelkesen támadják a kormányt. Ilyenek. Megszoktuk.

„ Nekünk baloldalból is a legrosszabb jutott. A kormány közben gázbeszerzéssel foglalkozik, hogy legyen mivel fűteni télen, működjön a gazdaság, és meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést. Mindenki azt teszi, amit fontosnak gondol.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.