Mátrix 4 új előzetes – egy zavaros, film a filmben koncepció

fotó: Unsplash/Markus Spiske
not image

Borbély Fanni

2021. december 1. - 17:28

Az előzetes alapján egy olyan koncepciót fogunk látni, mely tulajdonképpen egy film a filmben.

A Mátrix: Feltámadások című film legújabb előzetesében Neo legújabb kalandját követhetjük végig, mely tulajdonképpen egy film a filmben alkotást csinált belőle. Már épp ideje volt, hogy megérkezzen a legújabb Mátrix film, hiszen a legutóbbi 2003-ban debütált, és azt gondolhattuk volna, hogy a befejezés is végleges volt.

Szerencsére azonban a rajongók kívánsága teljesült, Lana Wachowski rendező engedett a nyomásnak, és újra belevetette magát az emberek és a gépek közötti harc bugyraiba. A Mátrix 4 a jövő hónapban jelenik meg a mozikban, de az HBO Max kínálatában is elérhető lesz, miután megjelenését a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A film első előzetese után valahol azt reméltük, hogy kapunk egy kis infómorzsát arról, hogy tulajdonképpen miről is fog szólni a legújabb rész, a most megjelent trailer azonban csak még inkább összezavart. Annyi biztos, hogy Neo (Keanu Reeves) valahogyan visszakerült a Mátrixba, ahogyan hű társa, Trinity (Carrie-Anne Moss) is. Neo ismét kideríti az igazságot, és egy egészen új konfliktus robban ki ennek kapcsán.