Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Már készül a Gran Turismo folytatása, de még így is éveket várhatunk rá

Fotó: unsplash
Konzol/Videójátékok

Bense Róbert

Szerkesztő

A Polyphony Digitalnak már vannak elképzelései arról, merre szeretnék vinni a jól ismert autós szimulátort.

Ám tekintve, hogy a Gran Turismo 7 kevesebb mint egy éve jelent meg, még túl korai lenne bármilyen konkrét dátumot emlegetni a játék folytatását illetően. Habár a 6 és a 7 között ott volt a Sport, a két „főjáték” megjelenése között 9 év telt el.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a Polyphony Digital már elkezdett dolgozni a folytatáson, erre utalt legalábbis a stúdió vezérigazgatója és a sorozat producere, Kazunori Yamauchi legutóbbi nyilatkozata.

Yamaguchi titokzatosan beszélt egy újfajta „témáról”, ami akár már a következő konzolgenerációt is érintheti, és ami szerinte hiányzott a legutóbbi epizódból. Gyorsan hozzátette azonban, hogy bár van elképzelése, sokat még nem mondhat róla.

Az exkluzív játékok fejlesztése egyre drágább és időigényesebb lett az elmúlt években, éppen ezért a Gran Turismo részek között is hosszabbak lettek a szünetek. Ezt részben az olyan külső befolyásoló tényezőkkel is magyarázzák, mint a világjárvány.

Könnyen lehet, hogy hasonlóan az online módra épülő Sporthoz a 8. rész előtt is érkezik egy átvezető epziód, bár ezzel kapcsolatban is még csupán találgatások vannak, de akár a PS VR2-höz is lehet köze – írja a Metro.