Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Haaland megint duplázott a Bajnokok Ligájában a Manchester Cityvel

Haalandot nehéz megállítani, újabb találatokkal bővítette góljai számát a Bajnokok Ligájában a Manchester Cityvel.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes estén vagyunk túl a Bajnokok Ligájában, ugyanis születtek meglepő eredmények. A Barcelona például kikapott idegenben, ami megint csak rámutat arra, hogy kissé akadozik a katalánok gépezete.

Ettől függetlenül még mindig sokkal jobban állnak, mint a korábbi években, van okuk bizakodni, hogy az egyenes kieséses szakaszban is lehet esélyük. A Newcastle ugyan kikapott a Dortmund otthonában, az AC Milan nagy szívességet tett nekik. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A Milan úgy győzte le a PSG-t a San Siróban, hogy a franciák vezettek. Rengeteg helyzetet láthattak a nézők, mindkét oldalon nagyokat védtek a kapusok, de a végén csak az olaszok örülhettek.

Haaland duplázott a Young Boys ellen

A Manchester City szintén pályára lépett a G-csoportban, ahol odahaza fogadhatták a Young Boyst. A 23. percben Haaland szerezte meg a vezetést, és mint az általában lenni szokott, nem hibázott a büntetőpontnál.

Az első félidő hosszabbításában Foden zárta le a kérdést Grealish passzából, majd a második félidő legelején Haaland akcióból is eredményes volt. A City sztárja, aki második lett az Aranylabda-szavazáson, Lewis passzát értékesítette.

Ugyan az 53. perctől az angolok emberelőnyben játszhattak, meglepő módon több gól már nem esett a találkozón. A Young Boys mindössze 1 pontos, akárcsak a Crvena Zvezda, akiket a 9 pontos Lipcse és a listavezető, hibátlan mérleggel rendelkező City előz meg.