Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Összefoglaló videó a Manchester City 6-3-as győzelméről a United ellen

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 08:41

Újabb pofonba szaladt bele a Manchester United, ezúttal a Manchester Citytől kaptak ki, akik az első félidőben totálisan más dimenzióban játszottak.

A Manchester United kerete még mindig messze nem olyan erős, mint a Manchester Cityé, mely jelenleg valószínűleg a világ legerősebb csapata. Sokak számára az sem lehet kérdés, hogy a City nyerheti meg a bajnokságot Angliában, függetlenül attól, hogy az Arsenal vezeti a tabellát és sok van még hátra.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Egy biztos, a City óriási favorit a Premier League-ben, Haaland érkezésével pedig ez csak tovább erősödött. A városi rivális Manchester United pokolian gyengén kezdte a bajnokságot, majd képes volt felállni a padlóról, és amikor igazán közel kerülhetett volna a tűzhöz, jött az újabb pofon.

A nagy manchesteri derbi előtt valószínűleg sokan elfogadták volna a döntetlent az United rajongói közül. A Manchester City játékosai azonban távolról sem, és megint bizonyították, hogy Sir Alex Ferguson távozása óta egyértelműen messze erősebbek, mint az United.

Foden már a 8. percben beköszönt, majd Haaland alig pár perc alatt duplázott. Mindkét alkalommal De Bruyne adta a gólpasszt. Még mielőtt lefújták volna az első félidőt a City otthonában, Foden szintén betalált Haaland passzából, amivel már 4-0 volt az állás.

Totálisan esélytelen volt az United, és noha az 56. percben az új igazolás, A. Santos szépített, Haaland és Foden újabb gólokkal válaszolt. A pofon nagy volt, de nem akkora, mint aminek az kinézett, köszönhetően Martial duplájának a hajrában, bár ez a 6-3 így is nagyon fájdalmas lehet.

A City hátrány egy pont az Arsenal mögött, addig a Manchester United már csak a 6. 12 ponttal, de egy meccsel kevesebbet játszottak. Ugyanakkor, ha még hoznák is azt a meccset, akkor is 6 ponttal számolnak kevesebbet a listavezetőnél.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.