Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Könnyeivel küszködve figyelte Luis Diaz édesapja, ahogy fia két gólt is lő

Luis Diaz családja komoly megpróbáltatásokon van túl, miután azonban sikerült kiszabadítani a játékos elrabolt szüleit, a lelátóról nézték fiuk újabb parádés teljesítményét.

Fotó: MTI/AP/Ivan Valencia
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sky News jelentése szerint a Liverpool csatárának édesapja a feleségével együtt ült a lelátón a kolumbiai Barranquillában található Estadio Metropolitanóban, a játékos édesapja pedig sírva fakadt, miután végignézte, ahogy fia két gólt is lő Kolumbiának a Brazília ellen 2-1-re megnyert világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A kolumbiai Barranquillában, az Estadio Metropolitano lelátóján Kolumbia felsőjét és ezüst rózsafüzért viselő Luis Manuel Diaz a szurkolótársaira borulva, felesége, Cilenis Marulanda mellett könnyeivel küszködve ünnepelt. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, az 58 éves férfit 12 napig tartotta fogva az ELN gerillacsoport, ám sikerült kiszabadítani, kedden pedig újra találkozott fiával.

Luis Diaz a mérkőzés utáni nyilatkozatában úgy fogalmazott:

„Hálát adok Istennek. Ő teszi mindezt lehetővé. Mindig is nehéz pillanatokat éltünk át, de az élet erőssé és bátorrá tesz. Ilyen a futball és ilyen az élet is. Megérdemeltük ezt a győzelmet.”

Diaz megállíthatatlan volt a mérkőzésen, ugyanis két fejes gólt is szerzett, az elsőt a 75. percben, a másodikat pedig a 79. percben. A végeredmény pedig azért is jelentős, mert Kolumbiának 15 mérkőzés óta ez volt az első győzelme Brazília ellen a világbajnoki selejtezők során.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.