Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Az emberrablók markában töltött 12 napjáról mesélt a Liverpool labdarúgójának édesapja

Hazatérése óta most először szólalt meg nyilvánosan Luis Diaz édesapja.

MTI/EPA/Ricardo Maldonado Rozo
Dél-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kiszabadult az emberrablók fogságából Manuel Diaz, akinek még október végén veszett nyoma. Diazt feleségével, Cilenis Marulandával együtt raboltak el, ám az asszonyt néhány órán belül megtalálták a hatóságok.

A férfiről azonban 12 napig nem tudtak semmit, végül azonban épségben megmenekült, és a napokban már családja körében lábadozott. Diaz most a megpróbáltatásairól is mesélt a kolumbiai médiának.

„Közel 12 napig nem aludtam, még mindig nem érzem jól magam. Az első két-három nap után változást éreztem, akkor már úgy tűnt, másképp kezelnek” – mondta Diaz, akinek fogalma sem volt, hogy hová hurcolták.

„Nem tudtam, hogy hol vagyok. Sokat gyalogoltam, keveset pihentem. Hiányzott a családom, a gyerekeim, az apám, a nővéreim, a város, a barátaim, mindenki” – tette hozzá a férfi.

A házaspárt a Nemzeti Felszabadítási Hadsereg (ELN) motoros fegyveresei rabolták el, kiszabadításukban a kolumbiai rendőrség és a katonaság mellett az ENSZ munkatársai is részt vettek – írja a 90min.