18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Lövöldözés tört ki egy iskolai futballmeccsen, többen megsérültek (videóval)

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 06:43

Hirtelen mindenki rohanni kezdett a pálya területén, amikor lövések dördültek el a mérkőzés ideje alatt.

Az AL beszámolója szerint több embert kórházba szállítottak, egyiküket életveszélyes sérülésekkel, miután lövések dördültek el egy középiskolai futballmérkőzés negyedik negyedében péntek este a Ladd-Peebles Stadionban Mobile-ban.

A rendőrségi tájékoztató szerint a lövések péntek este 21 óra 56 perc körül dördültek el a Vigor és a Williamson középiskola közötti futballmérkőzésen a helyi stadionban, ahol sokan voltak jelen.

Egyelőre nem világos, hogy összesen hányan sérültek meg, de az egyik sebesültet kritikus állapotban szállították kórházba. A lövéseket körülbelül hat perccel a mérkőzés vége előtt adták le a negyedik negyedben, ami után káosz alakult ki.

A tömeg a kijáratok felé kezdett el menekülni, a játékosok pedig a földre vetették magukat, hogy biztonságban legyenek. 2019-ben kilencen sérültek meg a stadionbna, amikor a LeFlorea és a Williamson középiskola csapatai összecsaptak egymással. Akkor hat embert vittek kórházba lőtt sebekkel, és szintén az esemény végén adták le a lövéseket, mint most.

Amerika kész fizetni a dróntámadásban megölt ártatlan afgánok családjainak

Egyelőre nem tudni, hogy ki vagy kik voltak a támadók, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.