Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

A Liverpoolnak magas Salah fizetési igénye

Madrid, 2019. június 1. Mohamed Salah, az FC Liverpool játékosa büntetõbõl gólt rúg a Tottenham Hotspur együttesének a labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén. MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Bense Róbert

2022. január 17. - 10:52

A klub nem hajlandó annyit fizetni, amennyit az egyiptomi akar, pedig Salah maradna Liverpoolban.

A 29 éves játékos jelenlegi szerződése 2023 júniusában jár le az Anfielden, és annak ellenére, hogy Jürgen Klopp azt nyilatkozta, hogy a tárgyalások a szerződéshosszabbításról jól haladnak, a hírek szerint az utóbbi időkben mégsem történt előrelépés.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

A Premier League jelenlegi gólkirálya az elmúlt hónapokban szenzációs formát mutatott, és azt szeretné, ha ez tükröződne a szerződésében is, méghozzá fizetésemelés formájában. Bár Salah nem tartja túlzónak az igényeit, a Liverpool mégsem hajlandó teljesíteni azokat.

A Mirror szerint az egyiptomi heti 400 ezer fontot szeretne kapni, amivel a Premier League egyik legjobban fizetett játékosa lenne Cristiano Ronaldo (heti 500 ezer font) és Kevin De Bruyne (heti 400 ezer font) mellett.

Ugyanakkor ez az összeg felülírná a Liverpool szigorú fizetési szabályait, ami a probléma fő forrásának tűnik. Ha a helyzet nem oldódik meg, úgy Salah a nyári átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa lehet – írja a Marca

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.