Lewis Hamilton mintha csak egy hollywoodi filmből lépett volna elő

Fotó: Instagram/Lewis Hamilton
not image

Takács Petra

2021.július.22 - 18:54

Ez a szett az egyik legjobb és legvagányabb, amit eddig láttunk a hétszeres F1-es világbajnokon, aki különösen nagy figyelmet fordít a megjelenésre.

Meg is van rá az oka, mivel egyrészt imádja a divatot, másrészt ez részben a munkája modellként, reklámarcként és tervezőként. Aktív szerepet vállal a kollekcióinak megtervezésében, és közben folyamatosan tanul.

Aki kicsit is ismeri F1-es rekordert, az tudhatja róla, hogy ha belekezd valamibe, akkor azt teljes intenzitással szereti csinálni, már amennyire ez lehetséges, hiszen a Forma-1 mellett nem sok ideje jut másra. Nála azonban az ember azt érzi, hogy mintha számára több mint 24 órából állna egy nap.

Rettentően aktív, és mindig igyekszik valami egészen egyedi darabbal előállni. Sokszor extravagáns szetteket is látni rajta, és igyekszik kifejezni az egyéniségét, a sajátos gondolatvilágát is ezekkel a ruhákkal.

Lehetne ennél menőbb Lewis Hamilton?

A divat többek között erről is szól, nemcsak arról, hogy felveszünk valamit, aztán lesz, ami lesz. Nagyon fontos, hogy mit hordunk, az mennyire határoz meg bennünket, mert ez is a kifejezés egyik különleges formája.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.