Lékai-Kiss Ramóna szimplán fantasztikus ebben a szettben

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Takács Petra

2022. május 3. - 23:18

A TV2 sztárjának különösen jól áll ez a fazon, nem először láthattuk már hasonlóban, és azt kell mondjuk, hogy nagyon fekszik neki ez a stílus.

Lékai-Kiss Ramónának egy perc ideje sincs arra, hogy unatkozzon, különösen azóta, hogy édesanya, hiszen egy gyermek nagyon sok elfoglaltságot is jelent. Sok türelem, idő és kitartás kell hozzá, de mindez megéri, sokan vagyunk így ezzel.

A végén mindig mi leszünk a boldogok, hogy láthatjuk felnőni a gyermekeinket, akik olyan élményeket képesek adni, mint semmi és senki más. Emiatt is fontos a gyerekvállalás, mert nincs szebb dolog életet adni egy gyermeknek.

Rami egy ideje már a TV2 csapatát erősíti, sok projektben vesz részt, és erősen be van táblázva. Egy igazán erős nő, aki valószínűleg nem pihen túl sokat, nagyon aktívan és hatékonyan élheti az életét.

Kulcsár Edina pasija megadta a módját, nagyon komoly a verda, de a szettje sem lehet olcsó

Természetesen a divat is nagy szerepet játszik nála, de nem mindig szupersztárként jelenik meg. szereti az egyszerűbb, lazát viseletet is, ami szintén jól áll neki, de amikor igazán extra szettben látni, akkor az megint más szint.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.