Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Krausz Gábor szerint Messi minden idők legjobbja

Fotó: EPA/Friedemann Vogel
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi férje azon a véleményen van, hogy a katari döntő volt minden idők legjobbja, míg Lionel Messi a valaha volt legjobb.

Egy megdöbbentően izgalmas és fordulatos világbajnokságon és döntőn vagyunk túl. Argentína végül beváltotta a hozzá fűzött reményeket, noha messze nem úgy festett, hogy ott lesznek a fináléban.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Sokáig úgy tűnt, hogy még a csoportból sem jutnak tovább, majd szép lassan megindultak felfelé. Igen kacifántos utat jártak be, a csapat pedig egy emberként küzdött, többek között amiatt is, hogy Lionel Messi végre világbajnokságot nyerjen.

Messi megtette, amit meg kellett tennie, két gólt is lőtt, illetve a büntetőpárbajon belőtte a saját büntetőjét. A magyar hírességek is feszültek figyelték az eseményeket, a többség valószínűleg Messinek drukkolt, ami bejött.

Tóth Gabiék is figyelték az eseményeket, Krausz Gábor pedig azt mondja, Messi minden idők legjobbja, ezzel most végérvényesen eldőlt a kérdés. Cristiano Ronaldo-nak valószínűleg erre az eredményre már nemigen lesz válasza a következő világbajnokságon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2