Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Kovács István: „sokan kerestek meg a bokszsportból, hogy szükség lenne rám”        

Sajtóhírek szerint lemondásra készül a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke.

MTI Fotó: Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kurtucz Csaba esetleges lemondása után várhatóan egy ideig még nem lesz új elnöke a MÖSZ-nek, leginkább a formai követelmények miatt. A közgyűlést ugyanakkor megtartják, mondta el Kovács István a Sportálnak.

„Nagyon sokan kerestek meg a bokszsportból, hogy szükség lenne rám, de az biztos, hogy most szombaton nem fognak elnöknek megválasztani a közgyűlésen, mert nem lesz elnökválasztás” – mondta. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Kovács István elmondta, hogy jönnek az olimpiai kvalifikációs versenyek, ehhez képest a szövetségben megállt a munka, a baj pedig óriási, ezért „meg kell bízni egy hozzáértő külsős céget, hogy azonnal kezdje meg a szövetség átvilágítását, tárja fel a jogi és gazdasági szabálytalanságokat.”

Hozzátette, a problémák szakmai menedzselésére egy külön csapatot kell megbízni, amely „kvázi elnökségként” működhet a következő időszakban. A lényeg azonban az, hogy a magyar ökölvívást kivezessék abból a mély válságból, „ahová a volt elnök juttatta”.

Kovács szerint Kurtucz Csaba más munkáinak eredményét a saját sikereiként „ünnepli”, akinek azonban köszönettel tartozna – megemlítve Bertók Róbert szakmai igazgatót – azt ellehetetlenítette.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.