Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Könyörgött a rendőröknek, hogy ne vigyék vissza a szüleihez, akik éheztették

Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szomszédok hívtak segítséget a csontsovány kisfiúhoz, aki május 12-én kétségbeesve, mezítláb indult el egy élelmiszerbolt felé.

Az amerikai Georgia államban élő Tyler és Krista Schindley-t gyilkossági kísérlettel vádolják, miután megszökött tőlük a 10 éves gyermekük és elmesélte, milyen borzalmakat kellett átélnie az elmúlt három évben.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

A Daily Star beszámolója alapján a szomszédok hívtak segítséget a csontsovány kisfiúhoz, aki május 12-én kétségbeesve, mezítláb indult el egy élelmiszerbolt felé. A kiérkező rendőröknek pedig szó szerint könyörgött, hogy „ne vigyék oda vissza”.

A jelentések szerint a 10 éves fiú alig volt több mint 16 kiló, és láthatóan nagyon gyenge volt. Később az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy életveszélyes állapotban sikerült megszöknie a szüleitől – írta az Origo.

A rendelkezésre álló információk alapján a szülők szándékosan éheztették a kisfiút, megtagadták tőle az orvosi ellátást és embertelen körülmények közé kényszerítették. Mindemellett hosszabb időre egyedül hagyták egy olyan szobában, ahol nem volt világítás, étel és víz sem.

A párosnak több gyereke is van, akik a kisfiúhoz hasonlóan rossz körülmények között éltek, így őket is elvették a szülőktől. Az egyelőre nem derült ki, milyen büntetés vár Tylerre és Kristára, de a tényekre való tekintettel minden bizonnyal nem ússzák meg könnyen a dolgokat.