Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Konyhafőnök: Zé olyat tett, amit ezelőtt még soha, videón a jelenet

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 4. - 14:46

Történelmi pillanatokat is átélhettünk a Konyhafőnök új évadának első epizódjában, köszönhetően Fördős Zének.

Elstartolt a Konyhafőnök új évada, amit már nagyon sokan várhattak. A Konyhafőnök VIP után nem a sztárok kerülnek főszerepbe, de ez még nem jelenti azt, hogy unatkozni fogunk. Sőt, teljesen új karaktereket ismerhetünk meg, akik érzelmeket válhatnak ki belőlünk.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

Eddig csak Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak lehettek csapataik, de ennek vége, hiszen már Zé is oszthat kötényt. Ez hozhat pár nagyon emlékezetes adást, ebben gyakorlatilag maximálisan biztosak vagyunk.

Többen is abszolúte kreatívan közelítették meg a versenyt, így például volt, aki menyasszonyként érkezett meg Zé elé. Az egyik kedvencével állt elő, ami ráadásul Zé receptje, és még tortát is sütött neki.

Nagyon elégedett volt az ízekkel, megdicsérte a lányt, aki ekkor már nem tudta, hogy mi vár rá. Jenő és Ákos messze nem volt ennyire lenyűgözve, mint Zé. Jenő ugyan azt mondta, a torta kimondottan finom volt, a pizza már nem jött be neki. „Inkább egy nemet mondanék.”

Ilyen szexi bikiniben még nem is láthattuk Rácz Jenő szerelmét

Ákos megjegyezte, díjazza, ha valaki tud tortát sütni, és azt is, ha valaki jó pizzát tud sütni. „Ez a torta és pizza viszont nem jó. Szóval a részemről nem.” – hangsúlyozta Ákos, de ott volt még Zé, aki a műsor történetében először átadta a saját kötényét.

A videóban láthatjátok a drámai pillanatokat, és azt a fajta meglepődést, amit Vivien mutatott. Természetesen végtelenül hálás volt Zének, aki az első csapattagját köszönthette.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.