Ilyen szexi bikiniben még nem is láthattuk Rácz Jenő szerelmét

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Takács Petra

2021.május.4 - 04:48

Gyuricza Dóri a természetesség híve, aki mély és fontos gondolatokat osztott meg a követőivel, amivel rávilágított egy fontos témára.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri legutóbb a Maldív-szigeteken jártak, ahol egy felejthetetlen nyaralásban lehetett részük. Talán nem túlzás azt állítani, hogy életük legkülönlegesebb hetén lehetnek túl, a képek pedig önmagukért beszélnek.

Dóri egy új bikinis képpel jelentkezett az Instagram oldalán, ami mellé igen érdekes és fontos gondolatokat is csatolt. Érdemes elolvasni, mert sok igazság van benne, és ahogyan ő fogalmazott, már nem „bántja” magát többé.

„A testem amitől annyi mindent várok el… Olyan dolgokat, amiknek nincs értelme. Nem lehet ráncos, se szőrös, se foltos, se száraz… legyen a lehető legkisebb de mégis folyton legyen a legerősebb…” – írta Dóri az új posztjában.

„Minden bókot, amit kaptam az életem során, kedves hazugságként engedtem el a fülem mellett, de minden kritikát bizony egy életre megjegyeztem… Sokan bántották, de talán én bántottam a legtöbbet.”

Ilyen most Rácz Jenő menyasszonyának bikinis formája

„Szavakkal, gondolatokkal minden egyes nap, de legfőképp azzal, hogy nem szerettem, nem voltam hálás érte, alapvetőnek gondoltam. Pedig a legerősebb dolog amivel valaha találkoztam!?” – tette hozzá.

„Elviselte, hogy orvosok százai nézegessék, hogy megítéljék, hogy csöveket dugjanak bele a kórházba, elviselte a sérüléseket, töréseket, és konkrétan mindent, hogy újra meg újra ép és egészséges legyek!”

„Hálás vagyok érte most már minden nap, megköszönöm neki, amikor egy durva edzés után rájövök, az hogy erre képes, nem mindennapi. Bizony sokaknak nem adatik meg az, hogy legyenek erős ízületeik, erős szívük, tüdejük, és még sorolhatnám…”

„Nem bántom magam többé! Ti se bántsátok magatokat, hiszen a legnagyobb ajándék amink van a testünk!”