Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Kínos helyzetbe került az olimpiai bajnok legenda, erre egyáltalán nem számított

Fotó: Joe Biden amerikai elnök az Elnöki Szabadságérmet adományozza Simone Biles olimpiai és világbajnok amerikai tornásznőnek a washingtoni Fehér Ház Keleti termében 2022. július 7-én. Az elismerés az Egyesült Államok kormányzatának legmagasabb polgári kitüntetése. MTI/AP/Susan Walsh
not image

Koós Alexandra

2022. július 14. - 05:04

A tornásznő sosem gondolta volna, hogy élete egyik legkülönlegesebb eseményét követően történik meg vele mindez.

Pár napja kínos helyzetbe került Simone Biles, négyszeres olimpiai és 19-szeres világbajnok amerikai tornásznő, aki épp hazafelé tartott Washingtonból Texasba, amikor az egyik stewardess színezőfüzetet adott neki, hogy azzal foglalja el magát.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Az olimpiai bajnokot pénteken tüntette ki Joe Biden Washingtonban, amikor ünnepélyes keretek között átadta számára az Elnöki Szabadságérmet, amely az Egyesült Államok legmagasabb, civileknek adható elismerése.

Biles a legfiatalabb személy, aki valaha kiérdemelte ezt a magas kitüntetést, azonban némileg kedvét szeghette az, ami a repülőn történt. Az átadót követően útnak is indult a mindössze 142 centis fiatal nő, amikor hirtelen odalépett hozzá egy stewardess, majd színezőt nyomott a kezébe.

A légiutaskísérő mosolyogva tette hozzá, hogy ezzel majd könnyen le tudja magát foglalni a többórás repülőút során, röviden kisgyermeknek nézte a testmagassága miatt a 25 éves, felnőtt nőtt – derül ki az Index beszámolójából.

Biles alaposan meglepődött, majd köszönettel visszautasította a lehetőséget, mondván, hogy enélkül is jól érzi magát, majd az életkorát is hangsúlyozta. Később azonban fokozódott a helyzet, amikor mimózakoktéllal kínálták, mert egy másik stewardess előtte megkérdezte, nagykorú-e már.

A tornásznő kissé hihetetlennek tartotta a helyzetet, hogy épp egy ilyen különleges esemény után történik meg vele mindez, végül úgy döntött, inkább csak mosolyog az egészen.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.