Szóhoz sem jutnak a rajongók Kim Kardashian új bikinis fotói láttán

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kim Kardashian szereti magasra tenni a lécet, ami most is sikerült neki, ezúttal aranyban mutatta meg magát.

Kim Kardashian egy nagyon népszerű személyiség, aki imád élni, és azt az életet, amit élhet. Igazi luxus veszi körül, ráadásul a legmagasabb szinten, és itt már őrületesen sok pénzről beszélünk az ő esetében.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Nem mellesleg a világ egyik legbefolyásosabb nőjének tartják, aki rendkívül vonzó formákat hozott össze magán. Sokan dicsérik, sokan szeretnének rá hasonlítani, és a népszerűsége hosszú évek óta töretlen.

Már 364 millióan követik, és ezek olyan számok, amiket ugyancsak nehéz felfogni. Amikor valakit ennyien követnek, azt a világ bármely pontján felismerik, és ennek rengeteg hátránya van, lesz is még.

Kim emiatt nem egyszer utazik el magánszigetekre, ahol senki nem zavarja. Természetesen közben járja a világot, a divat és a szépségipar az élete, ami ugyancsak súlyos összegeket termel számára.

Nála többet egy világsztárt sem láthatunk bikiniben, ebben biztosak vagyunk. Most épp aranyban mutatta meg magát, és ezúttal sem okozott csalódást, azonnal dőlni kezdtek a like-ok, és igen nagy mennyiségben.