Három kamion csúszott egymásba az M1-esen, mentők a helyszínen

Fotó: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 11:48

Hegyeshalom felé jelenleg egy sávon halad a forgalom, miután három kamion csúszott egymásba, miközben már a mentők is a helyszínen vannak.

Három kamion csúszott egymásba az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 162-es kilométernél, Levél térségében – írja a Katasztrófavédelem. A tűzoltók hamar kiéreztek a helyszínere: A balesethez a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják az egyik járművet.

Akciófilmbe illő jelenetek: a bíróságról próbált megszökni egy külföldi állampolgárságú embercsempész

A közleményben foglaltak szerint a mentők is érkeztek a helyszínre: A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom – zárták le a közlemény, az esetleges sérültek állapota egyelőre nem ismert.

FRISSÍTÉS: Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya 163. kilométerszelvényében, Mosonmagyaróvár térségében, 2021. szeptember 16-án 10 óra 49 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint három Ausztria irányába haladó tehergépjármű ütközött össze a külső sávban – írja a rendőrség.

A rendőrök a szemle és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett külső sávot lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett a belső sávon haladhat.