Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

JOY Social Media Award: Lil G a nyertesek között, Miller Dávid Szabó Zsófi, Kiss Ramóna és Iszak Eszti előtt végzett

Fotó: Instagram/Lil G
not image

Takács Petra

2022. szeptember 23. - 15:32

A JOY Social Media Award 2022-es eseménye is sok érdekességet hozott, többek között Lil G is a nyertesek között szerepelt.

2022-ben is díjazták a felelős állattartás élharcosait: a #gazdivagyok kategóriában négy büszke kutya- vagy macskatulajdonos – B. Nagy Réka, Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina és Kempf Zozo – indult, közülük B. Nagy Réka győzedelmeskedett.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A korábbi évek népszerű kategóriái és témái idén sem maradtak el. A #hallgasshazait kategóriában a slágerlistákat ostromló Valmar produkció (Marcsi Peti és Valkusz Milán párosa) vihette haza a JOY díját, 2022 #gasztroguru-ja pedig Cinnamon Tomi lett, ebben a kategóriában idén a fitt és egészséges ételeket prezentáló tartalomgyártók mérettettek meg.

Nyerő Páros: Patrikékat sokkolta Hódi Pameláék döntése, hatalmasat csalódtak

A #bestoftiktok kategóriában a fiatalok kedvenc platformjának legegyedibb hazai tartalomgyártóit jelölték, a győztes Lil G lett. A JOY Social Media Award az egyetlen elismerés ma idehaza, amely díjazza az értéket a social mediaban, és elismeri azokat a példamutató influenszereket, akik tartalmaikkal a legnagyobb hatással vannak követőikre. A #példakép kategória idén a sokszínűség és az elfogadás téma köré épült, és a szerkesztőség a legnagyobb hatású roma aktivistákat helyezte fókuszba. Közülük a legtöbb szavazatot Balogh Krisztofer kapta.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.