Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Nyerő Páros: Patrikékat sokkolta Hódi Pameláék döntése, hatalmasat csalódtak

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 09:32

Patrik és párja kissé ledöbbent, hogy pont Hódi Pamela és Tóth Bence nem szavazott rájuk a kiszavazáson, noha velük voltak a legoroszosabb kapcsolatban.

Egyre inkább felgyorsulnak az események a Nyerő Páros villájában, és mindig benne van a pakliban, hogy egyes hírességek csalódnak egymásban, még akkor is, ha odakint jó kapcsolatot ápolnak.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Láthattunk már erre nem egy példát, és lehetséges, hogy itt a következő, mert Hódi Pamela és Tóth Bence hozott egy olyan döntést, ami egyenesen lesújtotta Patriokot és szerelmét. Igazán először nem is tudtak mit mondani, hirtelen sok lett bennük a kérdőjel.

A kiszavazáson három pár volt a veszélyzónában, és már tudhatjuk, hogy kiknek kellett hazamenniük. Túl nagy meglepetést nem okoztak a szavazatok, de az már annál inkább, hogy Pamela és Bence Begiékre voksoltak,.

Patrik és kedvese csak néztek maguk elé, míg Pamela egy nagyon nehéz döntésről beszélt. „A világon a legmeglepőbb volt, ami történt, hogy sem a Pamiéktól, sem a Csilláéktól nem kaptunk egy szavazatot sem.”

Nyerő Páros: új lakók léptek be a villába, mindenki izgatottan várta őket (videó)

Ugyan nem haragudnak, mivel tudják, ez egy játék, ahol nem mindig a szív dönt, de rosszul esett nekik, ami teljesen érthető. Bence azt hangoztatta, hogy nyugodtan fognak aludni, mert egy szívből és észből jövő döntést hoztak, ugyanakkor érezték, hogy ezzel Patrikék távolabb kerültek tőlük.