Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

James Gunn egy új Batman-filmet jelentett be!

TÉMÁK:
#batman
Fotó: MTI/EPA/Franck Robichon
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Végre lehullt a lepel a DCU új és hatalmas terveiről, melyekre már nagyon régóta vártak a rajongók. A bejelentéssel pedig egy új Batman-filmet is beharangoztak.

Hónapokig tartó feszült várakozás után most James Gunn és Peter Safran végre felfedték az új DCU-ról szóló elképzelésük első fejezetét: noha imádtuk Batmant, az elmúlt 20 év szinte csak róla szólt a DC-nél, így üdítő újdonságként fog hatni a frissen bejelentett, a Brave and The Bold című alkotás.

Soron kívül Lépett a Take-Two, eltüntetnek minden szivárogtatást a GTA 6-ról

Annyit árultak el az új film kapcsán, hogy Batman és Robin összefognak, hogy leszámoljanak Gotham City bűnözői ellen. A film azért is különleges, mert egy új Batmant láthatunk majd, és 1995 óta először Robin is a filmvászonra kerül, noha ezúttal a karakter Batman fia, Damien lesz.

Gunn kifejtette, hogy ez a Robin egyértelműen egy gyilkos, ami abszolút ellentétes mindennel, amit Batman képvisel a bűnözés elleni harcban:

“Ez egy nagyon furcsa apa-fia történet lesz kettejükről.”

A korábban Dinamikus Duó néven elhíresült Batman és Robin azonban nem egyedül fog harcolni a bűnözők ellen, ugyanis a Bat-család más prominens tagjai is feltűnnek majd, habár egyelőre homály fedi kilétüket. Annyit még elárultak, hogy a projekt a Grant Morrison által írt Batman-képregénysorozaton alapul, mely Gunn szerint “kivételesen nagy hatással volt” a DCU-ra.

Gunn és Safran említést tett a DC-projektekről is, melyek kívül esnek a DCU új alapjaiból: beleértve Matt Reeves Batman 2-jét és Todd Phillips Joker: Folie à Deux című közelgő alkotását, melyekben Robert Pattinson Batmanként, Joaquin Phoenix pedig Jokerként tér vissza, Lady Gaga pedig Harley Quinn szerepében tűnik majd fel. E projektek a DC: Elseworlds címet viselik majd.