Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Mióta itt jártál:

Jason Momoa elsöprő lelkesedéssel nyilatkozott a DCU közelgő változásai kapcsán

TÉMÁK:
#jason momoa
Fotó: MTI/EPA/Neil Hall
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Jason Momoa, az Aquaman színésze kitörő örömmel nyilatkozott a DCU közelgő változtatásai kapcsán, melyek közül néhányat még januárban be fognak jelenteni.

Mint ismert, a DC Studiosnál tavaly év végén komoly átszervezések történtek, s végül James Gunnt és Peter Safrant nevezték ki társ-vezérigazgatóknak, akiket azzal a nemes ám igen nehéz feladattal bíztak meg, hogy fiatalítsák meg a DCU-t.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Eközben a Warner Bros. Discovery elnöke, David Zaslav kifejezte reményeit arra vonatkozóan, hogy egy olyan áramvonalasabb és szervezettebb univerzumot hoznak majd létre, mint amilyet a Marvel Cinematic Universe alkotott, sőt, terveik szerint fel is veszik majd a versenyt az MCU-val.

Egyelőre annyit tudni, hogy a DC még januárban, egy meg nem határozott időpontban fogja bejelenteni a DCU néhány közelgő projektjét, melyek közül az egyik szinte biztosan egy, az ifjú Superman életét bemutató film lesz.

Az Aquaman színésze, Jason Momoa pedig nemrég részt vett a Warner Bros. Discovery egyik megbeszélésén, utána pedig egy Instagram-sztorival jelentkezett, melyben látványosan izgatottan osztotta meg, hogy “jó híreket kapott”:

A jó híreknek pedig épp itt lenne az ideje, hiszen a rajongók is igen nehezen vették tudomásul, hogy Henry Cavillt többé nem láthatjuk Superman szerepében, de az is sokként érte a rajongókat, hogy elkaszálták a Wonder Woman harmadik részét. Az igen ellentmondásos és monumentális változások nyomán pedig a DCU jövője abszolút bizonytalanná vált.

Miután pedig kiderült, hogy Cavill már nem alakíthatja Supermant, azonnal felröppentek a pletykák annak kapcsán, hogy ki veheti át a helyét, az egyik esélyesként pedig Momoát nevezték meg. Természetesen ezek a teóriák még nem bizonyítanak semmit, noha Momoa legfrissebb videójában meglepően nagy lelkesedéssel beszélt a DCU közelgő terveiről, reakciója pedig arra utal, hogy ő is része lehet Gunn és Safran terveinek.