Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

A nagy meleg miatt későbbre halasztják a Városligeti Műjégpálya nyitását

Mint írják, bár dolgoznak a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettük és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudják nyitni a jégpályát.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban megírtuk, hogy a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó a tervek szerint a november 17-19-ei hétvégén megnyitja kapuit a korcsolyázók előtt. Megjegyezték, az időjárás függvényében a nyitóhétvégét elhalaszthatják.

Nemrégiben pedig arról írtak a közösségi oldalukon: „Bár dolgozunk a pályán, de az esős, szeles, meleg idő nincs mellettünk és péntekre nem lesz elég vastag a jégréteg ahhoz, hogy meg tudjuk nyitni a jégpályát”. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Hozzátették, szerencsére a hétvégére hűvös időt ígérnek, ami kedvez a jégkészítésnek, hogy a jövő hetet megfelelő vastagságú jéggel tudják megkezdeni. Ezáltal a nyitás új dátuma: november 20., hétfő, délután 5 óra.

Mindemellett azt is ígérik, hogy „a nyitónapon izgalmas nyereményekkel és meglepetésekkel várunk benneteket. A legszerencsésebbek akár 10 alkalmas bérletet is nyerhetnek! Köszönjük a megértéseteket és már tényleg csak néhány napot kell kibírni korizás nélkül!”.

Az Infostart megjegyzi, az előrejelzések szerint 16-án, csütörtökön napközben még 10 fok körül lesz a hőmérséklet, de éjszaka már csak plusz 1 fokot mérnek. 17-én, pénteken pedig már csak 6 fokra lehet számítani. Szombaton is fagyhat az éjszaka, de hétfőtől ismét melegszik az idő, napközben akár 11 fok is lehet.