Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Három helyszínen lövöldözött Memphisben egy férfi, 4 nő életét vesztette

Külön-külön érkeztek a segélyhívások a helyszínekről, majd kiderült, mindenhol ugyanaz a férfi lövöldözött.

Fotó: Unsplash/Tom Def
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP a memphisi rendőrség közlése nyomán számolt be arról, hogy a Tennessee állambeli Memphisben lövöldözések sorozata történt szombaton késő este, melyek következtében négy nő életét vesztette, egy pedig jelenleg is válságos állapotban van.

A rendőrséghez helyi idő szerint szombat este 21 óra 22 perc körül érkezett futott be az első segélyhívás, mely szerint a Howard Drive-on valaki lövöldözni kezdett. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Az egyenruhások kivonultak a helyszínre, a nyomozás közben pedig megállapították, hogy ez a helyszín és két másik, nemrégiben történt lövöldözés összefügg, s mindegyiknél ugyanaz a gyanúsított.

A rendőrség az 52 éves Mavis Christian Jr.-t nevezte meg gyanúsítottként, majd órákon át tartó hajtóvadászat vette kezdetét, hogy megtalálják a férfit, elfogják és kiderítsék, mi volt az indítéka. Csakhogy végül a több órán át tartó hajtóvadászat után vasárnap hajnali fél négy körül találtak rá halálos lőtt sebbel, melyet a rendőrség szerint önmaga okozott.