18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,20 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
467,35 Ft
Bitcoin
68,333 $

Élve eltemette feleségét, közel 7 év után ítélet született a gyilkos férj ügyében

Miközben gyermekeik aludtak, a férfi élve eltemette feleségét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tim Foster
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az arizonai hatóságok közlése szerint feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki 2017-ben élve eltemette saját feleségét, egy kézzel ásott sírba az otthonuk közelében, miközben a gyermekeik aludtak.

A Yavapai megyei ügyészség beszámolója szerint 7 évvel a gyilkosság után David Pagniano úgy döntött, hogy bűnösnek vallja magát, mielőtt a tárgyalása megkezdődött volna. A most 62 éves Pagnianót május 9-én emberrablás, hamisítás és csalás miatt további 16 és fél év börtönbüntetésre ítélték. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A CBS News szerint Dennis McGrane megyei ügyész közleményében rámutatott, hivatala halálbüntetés kiszabását követelte Sandra Pagniano elrablásának és meggyilkolásának „szörnyű körülményei” miatt:

„Sandrát elrabolták otthonából, miközben gyermekei a közelben aludtak, ragasztószalaggal megkötözték, egy távoli helyre vitték, és élve eltemették. A bizonyítékokból kiderült, hogy erőteljesen küzdött, amíg a sírban volt, és valószínűleg öt percig eszméleténél volt, miután eltemették.”

A 39 éves Sandra Pagniano akkor tűnt el, amikor 2017 májusában éppen válófélben volt a férjétől. A nő és a férfi még mindig ugyanabban a házban lakott, ám egymástól elszeparáltan éltek, a válás véglegesítésére várva. A férfi saját felesége kegyetlen meggyilkolása után két olyan feljegyzést írt felesége nevében, melyet aztán a válóperben is benyújtott.

A feljegyzésekben az állt, hogy a nő elhagyja David Pagnianót, és átadja neki a járműveit, a házát és a gyermekeik felügyeleti jogát. A hatóságok szerint azonban a feljegyzések törvényszéki vizsgálata egyértelműen kimutatta, hogy azokat David Pagniano írta.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.