Mason Greenwood újra a pályára lépett, a drukkerek a halálát kívánták

Fotó: EPA/FERNANDO ALVARADO
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A szurkolók a „d*gölj meg” skandálással fogadták a nemi erőszakkal és testi sértéssel vádolt játékost.

A Sky News jelentése szerint Mason Greenwood 20 hónap után először játszott profi minőségben, miután csereként állt be a madridi Getafe csapatában, csakhogy a vendég Osasuna szurkolói állítólag azt kiabálták amikor a Manchester United korábbi csatára bemutatkozott, hogy „Greenwood d*gölj meg”.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A 21 éves játékos, aki ellen nemi erőszak és testi sértés kísérlete miatt emeltek vádat, majd végül minden vádat ejtettek ellene, a beszámolók szerint relatíve meleg fogadtatásban részesült a hazai szurkolók részéről a csapat Coliseum Alfonso Perez stadionjában.

Ugyanakkor a vendég Osasuna szurkolói legkevésbé sem voltak elragadtatva a ténytől, hogy Greenwood is pályára lép, nemtetszésüknek pedig Guillermo Rai, a The Athletic újságírója szerint oly módon adtak hangot, hogy egy emberként kezdték kiabálni a lelátóról, hogy „Greenwood d*gölj meg”.

Greenwood az átigazolási határidő napján hagyta el a Manchester Unitedet, és egy szezonra kölcsönbe a Getafe csapatához szerződött, a klub pedig előszeretettel népszerűsíti, hogy a játékos az ő színeikben lép pályára a szezonban.

Folyamaotsan posztolnak a játékosról, az egyiken például Greenwood a stadionban lévő szurkolók tapsvihara közepette lép a pályára, mielőtt részt vett volna egy nyílt edzésen.