Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Kirabolt egy fiatal lányt, majd ütni kezdett egy másik nőt egy dohányboltban Göncön (videó)

Fotó: YouTube/PoliceHungary
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 15:02

Az 54 éves gönci férfit hamar elfogták, aki súlyosabb bűncselekményeket követett el, miközben a kamera mindent rögzített.

Nemcsak rablás miatt felelhet a bíróság előtt a gönci férfi, hiszen többször is megütött egy dohányboltban dolgozó nőt. Előtte pedig egy fiatal lányt rabolt ki egy üzlet előtt Göncön a Kossuth Lajos utcában.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Miután sértett és a barátnői vissza akarták kérni az eltulajdonított 10 ezer forintot, a férfi ütésre emelte a kezét, közelített, és egy követ dobott feléjük. Még aznap, augusztus 16-án, körülbelül 20 perccel később 14 óra 20 perc körül tért be az egyik helyi dohányboltba.

Ott egy doboz cigarettát és egy öngyújtót követelt az eladótól. Az elkövető a pénztárgép monitorjára csapott, majd a pult mögé lépve a nőt több esetben megütötte, aki a dulakodásból szabadulva az utcára menekült. A rabló egy doboz cigarettával és egy öngyújtóval a kezében távozott az üzletből – írja a police.hu

A Gönci Rendőrőrsön történt bejelentést követően a rendőrök öt percen belül az elfogták az elkövetőt, majd a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.