Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Gelencsér Timi a nyomozó hatósághoz fordult, és feljelentést tett

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres modell, szépségkirálynő és műsorvezetőnőnél most telt be a pohár, őszintén kiírta magából a dolgokat.

Gelencsér Timi hazán k egyik legismertebb sztárja, aki a sportban, a modellkedésben és a televíziózásban is letette a névjegyét, ráadásul nem is akárhogyan. Rengeteget fejlődött az évek alatt, sokat tanult és gyakorolt azért, hogy eljusson erre a szintre, és megkapja a lehetőséget.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A TV2 felfedezte benne a nagy potenciált, és nem egy műsorban láthattuk őt, többek között legutóbb az Ázsia Expresszben, illetve a Dancing with the Starsban. Ugyanakkor az életének van egy olyan oldala is, amiről eddig nemigazán beszélt, és eljött az a bizonyos pillanat, amikor betelt nála a pohár.

„Eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt. Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek.” – írta az őszinte és mély bejegyzésében első felében Timi.

„Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak nemcsak erkölcsi hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak.”

Rágalmazásról és becsületsértésről is szó esett

„A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni csak egy valamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem. A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről.”

„Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata.”

„A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket “lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez“ így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a “leghangosabb” 8-10 felhasználót akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem mihamarabb – a hatóságokkal együtt- megtudom kik állnak az álprofilok mögött. Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevem megvédjem.” – fejezte be a bejegyzését Timi, amit az eddigiekhez hasonlóan teljes terjedelemben közöltünk.

Még több bulvár: Dubajba utaztak Rácz Jenőék