Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,129 $

Dubajba utaztak Rácz Jenőék

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri a gyerekükkel közösen keltek útra, ami egy újabb nagy kaland számukra együtt, hárman.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri házassága példaértékű, és erőt adhat azoknak, akik kételkednek abban, hogy megtalálhatják az igazit. Noha sokszor ez egy lehetetlen küldetésnek tűnik, valójában nem az.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Egyrészt fontos, hogy kitartóak maradjunk, és ne menjünk bele olyan kapcsolatba, amiben nem vagyunk biztosak. Csak azért, hogy együtt legyünk valakivel, mindez nem éri meg, mert lehetséges, hogy pontosan emiatt maradunk le arról, aki az igazi lenne.

Mindenkinek meg van írva a maga párja, egyesek szerint több igazi is létezik. Az élet változik, ahogyan az emberek is, ugyanakkor nem feledkezhetünk meg arról, hogy mindannyian társas lények vagyunk.

Jenő és Dóri A Konyhafőnök miatt találhattak egymásra, onnantól kezdve pedig a saját kezükben volt a döntés. Most pedig már ott tartanak, hogy a közös gyermeküket nevelik, és hatalmas a boldogság közöttük.

Nemrég ismét repülőre ültek, ezúttal Dabaj felé vették az irányt, ahol teljesen más időjárási körülmények fogadták őket. A róluk készült felvételeket erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.

Még több bulvár: Szorcsik Viki szerint Mischinger Peti megalázta őt