Gáspár Laci lazára vette a figurát, háttérben a pompázatos luxusautójával

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. július 31. - 20:17

Nemcsak egy szimpla luxusautóról beszélünk, hanem egy igazi álomverdáról, ami sokak számára az egyik kedvenc modellt jelenti.

Gáspár Laci valószínűleg soha nem unatkozik, mindig csinál valamit. Az aktívabb sztárok közé tartozik, és ez valószínűleg a folytatásban sem lesz másképp. Ez már csak a televíziós elfoglaltságai miatt is igaz, hiszen az RTL Klub egyik arca.

Laci nagy utat járt be, és nemcsak a zeneiparban, hanem a médiában is. Az RTL Klub adta meg számára azt a nagy lehetőséget, aminek köszönhetően megmutathatta, hogy mennyire szórakoztató személyiség.

Ez olyannyira jól működik, hogy már több nagy produkcióban is szerepelt, és jelenleg is az X-Faktor legújabb évadán dolgozik. A háttérben már régóta zajlanak a forgatások, néha kulisszák mögötti képeket is kaphatunk erről.

Palvin Barbi vörösben izzik, a hónap egyik legigényesebb sorozata

Pillanatnyilag nagyon keveset tudni, de nem lehet kérdés, hogy sok olyan tehetséget fogunk látni, akiket eddig nem ismerhettünk. Köztük van a nyertes, akinek az élete biztosan meg fog változni, mint anno Laci esetében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.