Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

Gáspár Evelin elárulta, mire költi a Szerencsekerékben nyert milliókat

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin azt is elárulta, hogy az ehhez hasonló televíziós szereplésekből és reklámokból él, a korábban megnyert összeg pedig igencsak jól jött számára.

Gáspár Evelin tudatosan lépett a média útjára, immáron felnőtt nőként, és igyekszik érvényesülni. Számos műsorban szerepelt korábban, többek között a Szerencsekerék új évadában, ahol rengeteg pénzt nyert.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Talán ő sem számított arra, hogy ennyi pénzzel szállhat ki, hiszen a szerencse igencsak nagy szerepet játszik ebben. Amit a sors elvett tőle és a párjától, Attilától a Párharcban, azt most visszakapták.

Összesen 8,8 millió forintot nyert Győzike idősebbik lánya, ami nem mellesleg a Szerencsekerék történetének eddigi legnagyobb nyereménye. „Az adást korábban vettük fel, éppen akkor, amikor anyagilag egy nehezebb időszakot éltem át. Nem volt nagyon tévés felkérésem, és a reklám is jóval kevesebb volt. Ez viszont egy jó lehetőség volt arra, hogy egy kis plusz pénzhez jussak.” – mondta a Blikk kérdésére Evelin.

Nem titkolja, hogy abból él, amit a szereplésekért és a közösségi oldalán lévő reklámokért kap. Emiatt változó, hogy mekkora a bevétele, így vannak jobb és rosszabb hónapok, de ez a közel 9 millió forint nagyon jól jött.

„Nekünk például most az üzemanyag luxuskérdés lett, hiszen nagyon megugrott az ára, mi pedig sokat jövünk-megyünk kocsival.” Korábban kéthetente jártak Budapestre Salgótarjánba és Nyíregyházára, amit már csak havi szinten tesznek meg a magas üzemanyagárak miatt, mivel 60-70 forintra jön ki a benzin egy 500 kilométeres úton.