Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Gáspár Evelin arca kezelés előtt és után

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin igyekszik tippeket adni, szépségápolásban is, így most például arckezelés után nézhetjük meg az arcát.

Gáspár Evelin az utóbbi időszakban érezhetően kevésbé aktív a bulvárban, mint korábban, ami nem meglepő, mert folyamatosan tanul a háttérben. A TV2 Akadémián igyekszik minél több tudásra és tapasztalatra szert tenni, ami a jövőjét jelentheti.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Azt már bőven megtapasztalhatta, milyen, amikor ő van a középpontban egy forgatáson, de azt kevésbé, melynek ideje alatt a kamera másik oldalára kerül. Nagyon élvezi mindezt, és többek között a Sztárban Sztárban is dolgozik.

Gyakornokként ezek rendkívül fontos tapasztalások számára, és ki tudja, hogy mit hoz a jövő. Ismervén a kitartását, valószínűleg szép lassan egyre feljebb fog lépdelni, miközben több nyelven beszél, ami ugyancsak előny.

Evelin természetesen azokról sem feledkezik meg, akik szeretik a szépségápolásos posztjait. Gyakran láthatjuk sminkben, és már nem egy hasznos tippet adott a bőrápolás terén, ami ugyancsak nagyon fontos.

Most éppegy hyalorux kezelésen járt, ami feltölti és kisimítja az arcot. A különbség tisztán látható, és ha érdekel az előtte/utána fotó, akkor csak kattints erre a linkre, és már láthatjátok is a látványos végeredményt.