Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Gáspár Evelin gyakornok a TV2-nél, ha kell, vizet visz a Sztárban Sztár versenyzőinek

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin a TV2 Akadémián tanul, ami egy újabb fontos állomása az életének, és közben igyekszik a lehető legjobban teljesíteni.

Evelin nagyon élvezi a munkát a kamerák mögött, és könnyen lehet, hogy ez a jövő számára, nem pedig fordítva. Szereti a kihívásokat a TV2-nél, ahol a csatorna akadémiáján tanul tavaly szeptember óta, így abszolúte beláthat a kulisszák mögé.

Soron kívül Szokatlan jelenség: 5 bolygó sorakozik fel egy szivárvány alakzatban

Győzike lánya júliusban végez, de addig még rengeteg feladatot kell teljesítenie, és maximálisan komolyan is veszi mindezt. „Hétfőtől péntekig iskolába járok, illetve péntekenként még a Sztárban Sztár jelmezes főpróbáján is részt kell vennem.”

„Hétvégén sincs sok pihenés, szóval a napjaim eléggé sűrűek, a párommal, aki rendes munkarendben dolgozik, alig tudunk összeegyeztetni néhány órát, amikor csak egymással foglalkozunk.” – árulta el a Blikk kérdésére.

Gyakornokként dolgozik, és a Sztárban Sztárban például versenyzőket kell irányítania, miután az élő adás alatt szigorú rend van. Evelin feladata, hogy a versenyzők mindenhol időben végezzenek, és közben kényelmesen érezzék magukat.

Ez arról is szól, hogy vizet visz nekik, vagy a szünetben odaadja a telefonjukat, hogy üzenhessenek a rajongóknak. Tapasztalatai szerint mindenki rendes, nincsenek elszállva, és azt sem érzi, hogy bárki lenézné.