Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Ennyit változott 10 év alatt Gáspár Evelin, óriási a differencia (fotó)

Gáspár Evelin egy igen komoly átalakuláson ment keresztül, hiszen 10 esztendővel ezelőtt még csak 20 éves sem volt.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin nagyon fiatalon vált ismert emberré, eleinte nem is realizálódhatott benne, hogy ez mit jelent, ahogyan Győzikében és Gáspár Beában sem, akik jelenleg a Párharcban szórakoztatják a nézőket.

Méghozzá nem is akárhogyan, Győző egy riszaviadalon is részt vett, míg Gáspár Bea agyfagyást kapott. Evelinnek is vannak hasonlói emlékei a Párharcból, amiben még a korábbi párjával szerepelt, és nem is rosszul. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Jelenleg egy nagyobb műsorban sem látni Evelint, de meglepődnénk, ha az év végéig nem bukkanna fel a képernyőn, mert népszerű és a kisujjában van a szereplés. Emellett csúcsformában van, egészen elképesztő átalakuláson ment keresztül.

Sokan kedvelik a karakterét, a személyiségét és a stílusát, ami szintén változott. Ha csak az elmúlt 10 évet nézzük, leírhatatlanul nagy a különbség, mely alatt Evelin megtalálta azt az utat, ami boldoggá teszi.

Minden dicséretet megérdemel, hogy ennyire kitartó, a támadások ellenére is. Megosztott egy fotót 10 évvel ezelőttről, összehasonlítván a jelenlegi verziójával, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.