Full extrás randira vitte új szerelme Horváth Grétát (fotóval)

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. május 13. - 21:27

Hónapokkal ezelőtt megmondtuk, hogy Grétára valószínűleg egy olyan férfi vár, aki teljesen meg fogja változtatni az életét, és úgy tűnik, ez a bizonyos lovag még hamarabb futott be fehér lovon, mint azt gondoltuk.

Az életnél semmi sem tud nagyobb pofont adni, és általában ezek a pofonok nagyon hirtelenek, és sokszor akkor szenvedjük el őket, amikor azt gondoljuk, minden a helyén van. Időről időre rá kell döbbennünk, hogy ez nem így van, bármikor fenékre ülhetünk.

Néha rajtunk kívülálló okok miatt, de ilyen az élet, legalább nem egysíkú, és közben folyamatosan tanulunk, tapasztalunk, fejlődünk. Néha mélyre kell kerülnünk, hogy nem sokkal később olyan boldogok legyünk, mint még soha.

Mindez furcsán hangozhat, ugyanakkor sokan éltünk már meg hasonlót, és valóban így van. Gréta is valami ilyesmit élhet meg, hiszen hónapokkal ezelőtt sokat szenvedett amiatt, hogy Meggyes Dávid kilépett a házasságukból, majd azzal a lendülettel kiderült, már új párja van.

Ördög Nóra a helyszínről, imádja az Ázsia Expresszt (fotók)

Gréta alig pár hónap alatt nemcsak hogy túltette magát a csalódáson, rátalált egy olyan szerelem, ami akár nagyon hosszú távra is szólhat. Egyelőre nem sokat tudhatunk a férfiról, de pár sejtelmes fotót már láthattunk róla.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.