Dollár
432,54 Ft
Euró
421,18 Ft
Font
475,34 Ft
Bitcoin
18,987 $

Ördög Nóra a helyszínről, imádja az Ázsia Expresszt (fotók)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
not image

Hujber Dávid

2022. május 13. - 16:57

Nagyon eltalálták ezt a szettet, amit Ördög Nóra visel a sivatagban, ahol igen forróak lehetnek a körülmények, és már javában zajlanak a forgatások.

Sokan szerették az Ázsia Expressz évadait, melyek mind különlegesek voltak, és egy olyan formátum, ami folyamatosan leköti az embert. Nyilván igen komoly előkészületet igényel egy ilyen műsor, sokkal többet, mint amikor Magyarországon forgatnak le egy stúdióban.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

A külső helyszínek mindig magukban hordozzák a váratlan pillanatokat, pláne, ha egy külföldi országban zajlanak az események. Nagyon sok az ismeretlen tényező, és ez még inkább igaz, ha az ember Ázsiában forgat.

Egy totálisan más kultúra, más emberekkel, szokásokkal, és így tovább. Éppen ez az, ami megadja a különleges mivoltát az egésznek, és azok a sztárok, akik részt vehetnek ebben, nagyon szerencsésnek mondhatják magukat.

Nagy Melanie elárulta, abszolút nem rendeződött a kapcsolata G.w.M-mel

A TV2 egy nagyon erős sztárcsapatot váltogatott össze, igen nagy nevek vannak a mezőnyben, és több meglepetésindulóval is találkozhattunk. Alig várjuk, hogy levetítsék az első epizódot, de az még arrébb van, hiszen csak most kezdődtek el a forgatások.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.