FIFA 21: nagyon rossz hírt kaptak az AS Roma rajongói

not image

A T-800-as

2020. augusztus 3. - 20:11

Rajongók százezrei dühönghetnek a döntés miatt, amire nemigazán számíthattak, de ez most olyasvalami, amivel meg kell barátkozniuk. A Seria A és az EA nem tudott megállapodni egymással.

Rajongók százezrei dühönghetnek a döntés miatt, amire nemigazán számíthattak, de ez most olyasvalami, amivel meg kell barátkozniuk. A Seria A és az EA nem tudott megállapodni egymással.

A FIFA a sok kritika ellenére még mindig a világ egyik legnépszerűbb és legjobban várt játéka. Gyakorlatilag etalonnak számít, bár sokan a PES-t tartják az igazi szimulációnak, míg a rivális az arcade-osabb vonalat képviselheti.

Ez részben szubjektív, de még mindig a FIFA adja el a legtöbb játékot, köszönhetően többek között a licenszeknek is, amikben a PES egyre erősebb. Ez a legnagyobb hátrányuk a japánoknak az EA játékával szemben.

A FIFA 21-et is nagyon sokan várják, rajongók milliói, de lesznek, akik egyáltalán nem fognak örülni. Mint arról a The Sun is beszámolt, az EA Sports megerősítette, hogy az AS Roma nem lesz benne a legújabb FIFA-játékban.

Pozitív hír, hogy a rajongók továbbra is játszhatnak a kedvenc római csillagokkal az Ultimate Team-en belül, de ez sovány vigasz. A csapat Roma FC néven fog futni a Seria A-n belül, addig a Stadio Olimpico-t átnevezték Stadion Olympik-re.

A hivatalos nyilatkozat szerint az AS Roma mostantól Roma FC lesz a játékban, egy eltérő logóval és mezzel. A döntés nem befolyásolja a FIFA 21 Ultimate Team-en belül a játékosok tulajdonságait, ami a jobb hírek közé tartozik.

A FIFA 20-ban például a Juventus járt hasonlóan, ami Piemonte Calcio néven futott, mivel a Pro Evolution Soccer, vagyis a PES kizárólagosságot kötött az „Öreg hölggyel.” Mindeközben a másik rivális Inter Milan egy több éves szerződést írta alá az EA-vel, aminek különösen örülni fognak a rajongók.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-liverpool-egyik-legfontosabb-lancszemet-viheti-el-a-psg/